Jos Burgers

Welkom bij het 3e interview en ik durf te zeggen dat dit gesprek voor mij nu al een mijlpaal is. Waarom een mijlpaal? Ik heb een persoon mogen interviewen die ik normaal gesproken niet snel zou kunnen spreken. Deze man werd aan het einde van het vorige interview nog expliciet genoemd door Robin Koenders. Voor Robin is het een aansprekend persoon en voor mij geldt precies hetzelfde. Ik heb een interview gehouden met niemand minder dan Jos Burgers. Hij schreef meer dan 10 boeken en zijn laatste boek werd het best verkochte management boek van 2014, De wet van Snuf. Hij geeft ruim 150 presentaties per jaar door heel Nederland en over zijn tarief is hij heel transparant. Zijn gebruikelijke gage van 3750 euro heeft hij aan mij niet gevraagd. Maar als dank heb ik wel iets lekkers gekocht voor hem en zijn hond. En dat pas natuurlijk goed in de geest van zijn boek dat over het principe van geven en ontvangen gaat. Deze aflevering zit vol met waardevolle tips voor beginnende en ervaren salesmensen. Ik wens jullie veel plezier met het interview met Jos Burgers.