Pim Brouwers 2

Het interview waar je naar gaat luisteren, is van een jongeman van begin 20 en hij spreker is geworden. Hij zegt dat het uit nood is geboren omdat hij geen bijbaan kon vinden. Ik interview Pim Brouwers. Pim heeft een handicap, maar laat zich op geen enkele manier belemmeringen in de dingen die hij wil doen. Hij blinkt uit in zitskieen, handbiken en rollen.

En als je aan de 4 daagse meedoet met een rolstoel, 4 dagen 50 kilometer per dag of 150 km met een handbike door de heuvels van Limburg de Amstel Goldrace volbrengt, dan mag je van karakter spreken. Hij heeft er zijn motto van gemaakt: Karakter wint van talent, als talent geen karakter heeft.

Pim wil gehandicapten aan het sporten krijgen. Dat drijft hem in zijn rol als spreker. Hij heeft het merk pimbrouwers sterk neergezet. Kijk maar eens op www.pimbrouwers.nl voor een mooi voorbeeld van personal branding.