walter-baart-van-salesmanager-naar-salesdocent

Het interview waar jullie naar gaan luisteren, is van een man met een lange carrière in accountmanagement. Hij heeft de overstap gemaakt naar het MBO onderwijs en specifiek de opleiding Junior accountmanager. Walter Baart is zijn naam en hij heeft met zijn kennis en kunde een belangrijke bijdrage geleverd aan de Verkoopheld. Zijn passie voor het verkoopvak brengt hij nu over op leerlingen. En dat is een win-win situatie. Voor Walter die dagelijks kan doen waar hij plezier aan beleeft; leerlingen enthousiast maken voor het salesvak en de leerlingen horen aan de hand van praktijkgerichte voorbeelden hoe de wereld van accountmanagement in elkaar steekt.

Dit interview is interessant voor junior accountmanagers maar ook voor mensen die de overstap hebben gemaakt van het bedrijfsleven naar het onderwijs of dat van plan zijn.